UTS Central

Sea-Tex Recycled Component:
175kg of recovered ocean plastic

Project: UTS Central
Architect: FJMT
Location: Sydney
Product: Sea-Tex Non-Metallised in colour Graphite
System: Motorised control via AV system
Photographer:
Danial Nash (internal images), Andy Roberts (external images)

The multi layered levels of Sydney’s newest iconic landmark – UTS Central, houses student-focused collaborative classrooms , UTS Library, scholarly reading room, collaborative classrooms, general teaching spaces and a Student Services hub.

Sea-Tex roller shade fabric and motorised systems are controlled via AV to the collaborative classrooms, providing privacy, sun screening and glare control.
Sea-Tex with environmental credentials of 50% recycled ocean plastic and certification helped towards the innovative building’s 5 star green star rating.